Thema-avond ‘Duurzame strategieën

voor meer groei in de bouwsector’ – 26 april 2022

Op 26 april trotseerden meer dan 60 deelnemers de verkeersfiles om de FAC-thema-avond over ‘Duurzame strategieën voor de bouwsector’ in de Campus Blairon te Turnhout bij te wonen.

Professor Hans Verboven, oprichter van het consultancybedrijf Sustacon en adviseur van familiale bedrijven in de bouwsector, nam het academische gedeelte voor zijn rekening. Hij legde uit hoe bedrijven met de door hem ontwikkelde Sustabuild methodiek een gestructureerd kader kunnen creëren om duurzaamheidsaspecten op systematische wijze in hun strategie te integreren en door te vertalen naar concrete doelstellingen. Daarbij werkt men zowel aan optimalisatie als aan innovatie en staan de eigen medewerkers en bouwpartners centraal.

Geert Verachtert, Director Strategy and Business Development bij Groep Van Roey, lichtte toe hoe ze bij de bouwgroep de Sustabuild methodiek in de praktijk hebben omgezet en hebben gebruikt om de duurzame strategie 2022-2024 en het operationeel actieplan voor alle groepsbedrijven uit te werken.

Meer weten? Ga naar  www.sustacon.me en www.sustabuild.be