‘Gevels: do’s en don’ts’: vervolmakingscursus Geveltechniek

Wil je bijleren over hoe de ‘perfecte gevel’ vorm krijgt? Dan zal deze Vervolmakingscursus Geveltechniek jou zeker interesseren.
Drie specialisten zullen hun kennis en ervaring ter zake delen. Ontdek hieronder alvast meer over het programma.

  • 14 u – 15.20 u: Eva Jacobs, Operations Manager Facade bij het controle-organisme SECO, zal inzoomen op de Pathologie van gevels, die zich toespitst op het onderzoeken en behandelen van gebreken of defecten aan de buitenkant van een gebouw.
  • 15.50 u – 17.10 u: Martijn Vyncke, Expert technische installaties en energetische aspecten van gebouwen bij Bureau Bouwtechniek, zal de impact van zonnelichtcontrole op het gevelconcept ( zonneweringen , lamellen, luifels,….) toelichten.
  • 17.40 u – 19 u: Etienne Clinquart, CEO van Groven+, zal ten slotte een casestudie ‘Van architecturaal ontwerp naar gevelconcept’ voorstellen.

De deelnameprijs bedraagt € 265 (excl. btw) voor FAC-leden en -partners; en € 370 (excl. btw) voor niet-FAC-leden en -partners. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 personen.

FAC organiseert deze cursus in samenwerking met Syntra Bizz, een erkend opleidingsverstrekker in het kader van de ondernemingsportefeuille uitgereikt door de Vlaamse Overheid. Deelnemers kunnen dus een beroep doen op de KMO-portefeuille om opleidingskosten uit te sparen.

Inschrijven gebeurt via het Syntra Bizz inschrijvingsplatform.

Andere activiteiten